Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó

Egy francia showműsorban a meghívott stand up vendég egy felháborító dolgot tett: kamureggel felhívott egy meleg srácot és még ki is figurázta a melegeket.

Az idei év legsikeresebb X-Men filmje, melyben méltón búcsúzott el a Farkas bőrétől Hugh Jackman. Talán ennek az apropójából lett egy rádió beszélgetés vendége, ahol Howard Stern vendége volt. A legendás rádióstól természetesen pikáns kérdéseket is kapott.

2017. január 12., csütörtök 14:08

Austin Armacost modell beszélt az aszexualitásáról

Írta:

A Celebrity Big Brother vonzó modellje a The Sunban nyilatkozott arról, hogy ő aszexuális. Mi pedig ezt nem igazán hisszük el.

2016. június 10., péntek 18:08

A Pride-ok külföldi ellenzői a melegek közt

Írta:

Miközben nálunk a "Miért is ne" elv kezd kialakulni, avagy kezd egyre több támogatottsága lenni a Pride-nak, addig külföldön megjelentek az ellenzői hangok, és pont a melegek közt. Szinte ugyanazon a napon egy oldalon két cikk is napvilágot látott, hogy ő "Miért nem" fog részt venni a Pride-on, pedig korábban megtették...

2015. november 12., csütörtök 19:23

Rob Lowe szereti a GrindR-t (videó)

Írta:

Egy fura videóra bukkantunk, melyben Rob Lowe egy comedy talk showban egy rövidfilmmel reklámozza a GrindR-t. Vagy az új show-műsorát, a Grindert, csak a névhasonlóságon poénkodnak az alkotók? Kiderül a cikkben, ha továbbléptek...

2015. szeptember 16., szerda 15:47

Ne kérdezd Tom Hardy-t a szexuális életéről!

Írta:

Tom Hardy különös sajtótájékoztatóját olvashatjátok, ahol állítólag nekiszegezték a kérdést, hogy biszexuális-e. Nem így történt, ezért lássuk, hogy mi is a valóság...

Adam Lambertet meghívták egy reggeli rádióműsorban, amikor ausztrál körútján népszerűsíti legújabb albumát és dalát. Maga se gondolta volna, hogy kapott jópár mondatot, amit a legtöbb meleg legszívesebben nem hallana...

2015. január 29., csütörtök 13:44

Joel Grey 82 évesen coming outolt

Írta:

Joel Grey Oscar- és Tony-díjas amerikai színészlegenda 82 évesen nyilvánosan is elismerte, hogy homoszexuális.

2015. január 16., péntek 11:19

Justin Bieber és a gatyafotó

Írta:

Justin Bieber nem tudta, mibe fog akkor, amikor elvállalta, hogy alsónemű modell lesz. Azóta a fotó óta annyi minden történt, hogy szerintünk a tinisztár megbánta, hogy részt vett a fotózáson.

Conchita ment, és látták, hogy a szakállas énekesnő maga a valóság. Los Angeles is megismerkedett az osztrák énekessel. Utolsó pillanatban meggondolhatta magát Conchita Wurst - már ami a ruháját illeti.

2015. január 06., kedd 08:45

Többen kiakadtak az angol királynőre

Írta:

Erzsébet királynő újévi kitüntetési listáján sokan meglátták Maurice Mills ír politikus nevét, akinek korábbi mondatai többször kiverte a biztosítékot az LMBT szervezeteknél.

1. oldal / 3

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek