Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2017. június 28., szerda 14:53

Meleg és tourette szindrómás

Írta: 
Értékelés:
(1 szavazat)

Pár igen érdekes videóra bukkantunk egy 26 éves meleg jóképű srácról, aki mellette tourette szindrómás. Vajon nehéz neki az ismerkedés, vagy érdekes történetei vannak betegségével kapcsolatban?

 A tourette szindróma tünetei általában akaratlan mozgások és irányíthatatlan hangadások, amit általában tikkelésnek neveznek. Súlyossága változó, van úgy, hogy egyszerű rángás, van, hogy ártalmatlan, de a külvilág számára zavaró és meglepő hangadás és mozgás, de a súlyosabb esetei során a beteg saját magában is kárt tehet.

Damian Friel 26 éves ír srác esetében is az izgatottság váltja ki egyre jobban a tüneteket, de mint a vele készült riportban látjátok, ha nyugodt, akkor maximum a mókás "Hé" és fütyülés, meg egy nyakrándítás hallható és látható tőle. Ám egy randevú, amit a Channel 3 First Dates műsorában is láthatjátok, már más tészta... de még mindig nagyon mókás. Ezen partnere nagyon is jól szórakozott. De vajon mennyire tudja elfogadni ezt, ha az élettársa lesz, és a későbbiek folyamán inkább zavarja és nehezen viseli el?

Damian elmondása szerint tikkelése sokak szerint igencsak szexik, és sokakat felizgat. De ő mégis kényelmetlenül érzi magát, és nem igazán akar belemenni a játékba. Damian természetesen nemcsak tapasztalatból beszél, hiszen mentálhigiéniás nővérként is segít a Tourette szindrómás embereken.

forrás: gaystarnews

Megjelent: 5525 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. június 28., szerda 21:23

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek