Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2011. április 14., csütörtök 16:15

Meleg szemmel - kis videófilmek a melegek életéről

Írta: 
Értékelés:
(2 szavazat)

A Melegvagyok.hu nemrégiben kisfilmsorozatot indított útjára, melyekben 52 részen keresztül - és talán utána is - bemutatja a magyar melegek életét. A sorozat hiánypótló, és talán így sokkal könnyebb lesz bemutatnunk és elfogadtatni az életünket a nem meleg többséggel. Minden hétfőn mi is elővesszük a filmeket - merthogy ezeket a filmeket vitaindítónak szánták melegek és nem melegek részére.

A sorozat egy mindenkit érdeklő témával kezd: a "mikor járhatunk már kéz a kézben a párommal" kérdéssel. Kissé folytatódik a kérdés a Pride filmforgatással: ez a rész kifejti, miért "Szabad." a Pride szlogenje.

Mégis úgy érezzük, egy témát elhallgatnak, vagy csak kerülgetnek... mégpedig a szexuális életünket. Talán azért, mert úgy gondolják, nem a gay szex-szel kell eladni magunkat... és ebben igazat is adok nekik. Azért néha kibukik a kérdés - főleg a Melegradarról szóló részben és a mókás Csodaszarvasozás a Vándormások szervezőjétől. 

Ha meg akarjuk mutatni, hogy mi is emberek és nem cirkuszi mutatvány vagyunk, akkor válaszolni kell azokra a kérdésekre, amiket ők feltesznek. Néhány kérdésre kapunk választ a 2. kisfilmben és a 7. kisfilmben is.

A filmek nagyon világosan rámutatnak: szégyelljük magunkat, mert életünk nem elfogadott... MÁS. Pont ez bélyegzi meg a hétköznapjainkat (amire a 6. kisfilm rávilágít), ezért vannak a tévhitek (amikről a 7. kisfilm mesél) és ezért vannak olyan esetek, amiről a Vándormásokról szóló kisfilmben is hallgatunk.

Kövesd videóblogjukat te is figyelemmel: http://melegvagyok.hu/videoblog

Megjelent: 2011 alkalommal Utoljára frissítve: 2011. április 14., csütörtök 16:37

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek