Belépés a társkeresőre: Emlékezz rám Elfelejtett jelszó
2017. február 28., kedd 17:40

Egy magyar diplomatát is letartóztattak a melegek által is kedvelt floridai strandon

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

6 férfit tartóztattak le, amikor civil fürdőruhás rendőrök razziát tartottak egy saratosai strandon, Floridában. Egy magyar diplomata is azok közt volt, akiket azért tartóztattak le, mert a nemi szervét is mutogatták a fürdőzőknek, és ajánlatot tettek. Az mindössze csak adalék a hírhez, hogy a Venice strandon van nudista strand is, amit melegek is előszerettel látogatnak.

A Caspersen Strand Venice-ben egy nem hivatalos nudista strand, amit nők is és férfiak is látogatnak. A strandot a Tripadvisor-on is megtalálható, és az értékelések ki is emelik, hogy mindössze a magukat mutogató és furcsán viselkedő meleg férfiakkal van a legtöbb gond. Itt már korábban is történt hasonló eset, ahol kimondottan meleg férfiakat tartóztattak le nyilvános szexuális tevékenység miatt. Még peticiókat is gyűjtenek, hogy legyen egy olyan naturista és nudista strand, ami védve vannak a szexuális inzultusoktól.

Mivel az nem derült ki a híradásokból, hogy valóban ezen a helyen történt a letartóztatás, amiről hírt adott a neves magyar diplomata miatt már több hírportál és televízió is, csak feltételezzük, hogy erről a helyről lehet szó. Ám az kiderült, hogy a miért is tartóztatták le a 6 férfit - 5 személyt (a magyar konzult is) szeméremsértés miatt és egy személyt azért, mert prostitúcióért fizetett.

Forrás: mno.hu, mysuncoast.com és tripadvisor.com

Megjelent: 4650 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. február 28., kedd 21:13

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Üdvözlünk a GayPoint-on, Magyarország meleg társkeresőjén!

Pár percre vagy attól, hogy cseveghess, találkozhass srácokkal az ország minden részéről.

Az első lépés: regisztrálj, és máris kezdődhet a móka.Gaypoint mobiloldal

mobil-gp

Cikk kommentek